Lichtstudie

Voor een nieuwbouw, verbouwing of project kan je best een lichtstudie laten maken voor de aanvang van de elektriciteitswerken. Licht is heel belangrijk en bepaalt in grote mate, in samenspel met de architectuur en het interieur, de sfeer in een ruimte.

Een goede verlichting is tevens functioneel, sfeervol en energievriendelijk. Samen werken we met u een plan uit dat voor lange tijd zal voldoen aan uw lichtbehoeften, steeds rekening houdend met uw smaak, bouwstijl en budget.

In een lichtstudie wordt per ruimte aangegeven welk type verlichting het best kan worden toegepast, rekeninghoudend met uw persoonlijke wensen en levensstijl. Het plan bevat eveneens een selectie van armaturen, afbeeldingen en de nodige technische informatie.

Indien gewenst zorgen wij voor een volledig technisch dossier en technische ondersteuning van de elektricien. U kan ons contacteren indien u meer wenst te weten over de werkwijze en specifieke voorwaarden van dit type lichtstudie.

Een lichtstudie gebeurt steeds na afspraak.

Contact

Contacteer ons

Contacteer ons voor een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om samen met u deze studie te bespreken. Bij een dergelijke afspraak brengt u alvast volgende zaken mee:

  • Grondplan, aanzichten en doorsneden
  • Foto's
  • Een eventueel uitgewerkt interieurplan
  • Kleur- en/of materiaalstalen